У оквиру програма стипендирања за студије у пољу инжењерства које нуде УНЕСКО и Република Пољска отворен је позив за пријаву за циклус 2016. година. Позив за пријаву се односи на стипендије за студије у Пољској које почињу 1.октобра 2016. године  и у трајању од 6 мјесеци. Информације о понуђеним областима/програмима студирања, као и информација којим земљама/регионима су одређене стипендије понуђене се може наћи овдје.

Детаљне информације o стипендији, условима, квалификацијама и начину пријаве се могу наћи овдје.

Детаљне информације о понуђеним областима/програмима стипендирања се могу наћи овдје, а апликациони образац и образац о познавању језика се могу преузети на линку:

http://www.unesco.org/new/fileadmin/MULTIMEDIA/HQ/ERC/Documents/UNESCO_Application_Form_Ceritificate_of_Language_Knowledge.pdf.

Апликације се достављају искључиво путем Државне комисије БиХ за УНЕСКО.

Апликациони образац попуњен на енглеском језику, уз превод на један од званичних бх језика, и пратећу документацију како је дефинисао УНЕСКО је потребно доставити у електронској и штампаној форми Државној комисији БиХ за сарадњу са УНЕСКО-м.

Рок за доставу апликација је 5. април 2016. године на адресу:

Министарство цивилних послова БиХ

Државна комисија БиХ за УНЕСКО

Трг БиХ 1

71 000 Сарајево

са назнаком: Пријава за УНЕСКО - Поланд међународну стипендију за 2016. годину

 

Непотпуне и неуредне пријаве које нису у складу са критеријима постављеним у смјерницама, као и пријаве које пристигну након назначеног рока, неће бити узете у разматрање.